UDRUŽENJE HRVATSKIH TRGOVAČKIH KUĆA

Zadovoljstvo kupnje

Dogradnja poslovnog prostora u Sv. Ivanu Zelini

 

 

Trgocentar d.o.o. Zabok ide u proširenje prodajnog centra u Sv. Ivanu Zelini. 3D animacija idejnog rješenja nalazi se u videu ispod. S tim u vezi pozivamo zainteresirane za:

dostavu ponuda za najam poslovnih prostora (1 ugostiteljski i 2 trgovačka), dostavu ponuda za izvođenje građevinskih radova na proširenju prodajnog centra do 30.09.2020.

Zainteresirani mogu poslati ponude na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. document.getElementById('cloakf5c17396f9a5b55ea9290a3930449745').innerHTML [ ... ]

Opširnije...

Cijenjeni kupci,

U aktualnoj situaciji pandemije bolesti uzrokovanje širenjem Korona virusa, želimo Vas obavijestiti da Trgocentar d.o.o. kontinuirano poduzima sve mjere zaštite kako svojih djelatnika tako i naših kupaca. Svakodnevno pratimo odluke Stožera civilne zaštite i promptno ih primjenjujemo u svojem poslovanju, te vas molimo da se svi zajedno ponašamo odgovorno prema svojem zdravlju i zdravlju ljudi s kojima dolazimo u kontakt. Stoga apeliramo i ovim putem da se ponašate sukladno [ ... ]

Opširnije...
Dobitnici božićne nagradne igre

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Opširnije...

Poštovani kupci,

 

Ove godine prodaja jabuka iz zagorskog voćnjaka PZ Krapina vršit će se u našoj prodavaonici, na adresi Velika Ves 137 (Popovec) , Krapina, svaki radni dan u vremenu od 07:30 – 14:30 te subotom od 07:30 – 12:00.

 

Ukoliko želite kupiti veće količine jabuka, molimo Vas da nas prethodno obavijestite kako bismo Vam pripremili iste.

 

Za sve dodatne informacije možete nas nazvati na tel.broj: 049/370 – 003.

 

Zadovoljstvo kupnje, Vaš Trgocentar. 

Opširnije...
Ostale Novosti